Skip to content

Riešenia neprerušovaného napájania.

Zdroje UPS skladom pre rýchle dodanie

V poslednej dobe držíme skladom UPS skladom bez batérií pre rýchle dodanie. Dodávky záložných zdrojov majú v súčasnosti určité časové oneskorenia. Pri väčších továrensky vyrábaných zdrojoch môžeme hovoriť v súčasnosti o intervale dodania minimálne štyri týždne až dva mesiace. Takáto čakacia doba však v niektorých prípadoch nie je možná. Riešením sú zdroje UPS skladom bez batérií, pripravené prispôsobiť sa požiadavkám zákazníka alebo projektu.

Každá aplikácia alebo technológia má svoje špecifiká. Na základe týchto parametrov vytvárame a inštalujeme záložné zdroje schopné pokryť požiadavky aplikácie či zariadenia, ako sú vypnutie, či ukončenie dôležitých operácií a činností. Doby zálohovania sa pohybujú od niekoľkých minút až po niekoľko hodín a výkony UPS bez batérií pre rýchle prispôsobenie a dodanie držíme skladom v rozsahu 3 až 40 kVA.

V krátkej dobe sme pripravení skompletizovať zariadenie, ktoré plnia požiadavky na napájanie uvedeným výkonom a na rôzne doby zálohovania. Rôzne doby zálohovania a dĺžku životnosti batérií zohľadníme vo finálnom zariadení. Používame komplety, ktoré sú variantným riešením k továrensky vyrábaným konfiguráciám záložných zdrojov Riello UPS.

UPS skladom bez batérií sú využiteľné v ktoromkoľvek trhovom segmente, pre väčšie stavby alebo pre priemysel. Všade tam, kde je okrem kvality, výkonu a záruky dôležitá rýchla dodávka záložných zdrojov UPS, pretože sa na zdrojUPS zabudlo, prípadne iný dodvateľ je v časovom sklze.

Výhody pre vás

  • Splníme vaše špeciálne požiadavky – v krátkom čase vám môžeme dodať záložný zdroj, potrebný pre váš projekt.
  • Vytvoríme pre vás riešenie na mieru – pripravíme zostavu, ktorá bude vyhovovať nárokom vašej technológie na napájanie.
  • Záložné zdroje môžu byť kompaktné alebo modulárne – vy určujete kapacitu a výkonnosť záložného zdroja.
  • UPS je plne funkčný a kompatibilný – záruka zariadenia je stanovená v závislosti od použitých batérií – 24 mesiacov až 5 rokov.
  • Pri výrobe používame tie najkvalitnejšie komponenty a technologické prvky – finálne zariadenie zodpovedá vysokým štandardom a stanoveným normám.
  • Odbornosť a praktické skúsenosti našich technikov sú zárukou kvalitných služieb – našim cieľom sú profesionálne služby a vaša spokojnosť.

Dostupné zdroje nájdete na eshope: UPS bez batérií prispôsobiteľný podľa požiadaviek.